Header Ads

ISTQB sample question paper-41

1.which test requires the execution of the software component?
a. Fomal Inspection
b. Dynamic testing
c. Code walkthrough
d. Execution Testing

Ans-b

2. What would USALLY have a set of input values and execution conditions?
a.Test basis
b.Test case
c.Test objective
d.Test control

Ans-b

3.  For Software to be realiable it must:
a.Be easy maintain
b.Be unlikely to cause a failure
c.Never fail under any circumstances
d.Be written according to coding standard

Ans-c

4. Which of the following is not a characteristic of UAT?
a. Use of automated test executin tools
b. Testing performed by users
c. Testing against acceptance test criteria
d. Integration of systm with user documentation.


Ans-a

5.Regression Testing always involves
a.Testing whether a known software fault been fixed
b.Execution a large number of different tests
c.Testing whether modifications have introduced adverse side effects
d.It is not possibe to test against suchevents prior to release

Ans-c

6. To make a test effective it is most important:
a. It is easy to execute
b. It is designed to designed to detect faults if present
c. The expected outcomes is specified before execution
d. it is unlikely to delay progress

Ans-b

7. The incremental model of software development is
a. A resonable approach when requirements are well defined
b. A good approach when a working core product is required quickly
c. The best approach to use for projects with large debvelopment teams
d. A revolutionary model that is not used for commercial products

Ans-b

8. Which is not the part od performance testing
a. Maasuring response time
b. Measuring transaction rates
c. Recovery testing
d. simulating many users
e. Generating many transaction

Ans- c
Powered by Blogger.